gorgeouslicious

Friday, 14 December 2012

hari yang produktif gitu :)

morning peeps :)
hari ni mood noni tak berapa baik. dari selamam lagi ekceli, so decide la nak keluar joging pagi ni. hirup udara segar. hee. biar dapat hilangkan sikit segala kusut dihati ni :/
seriously otak serabut diri serabai. dah la selera makan hilang ntah kemana. so mmg rasa agak lesu lately. and bila rasa nak share dgn someone, pity me "that someone" refused to hear my probs. pathetic mucho. what to do. not so important to him maybe. i will take note about that. tak akan ada lagi cerita untuk dikongsi dengan dia. terima kasih kerana menyedarkan . oke. off with that. now nak share sedikit je gmbr time joging pagi tadi.tapi gmbr noni je, puas ajak le lensgirl. dy xmo gambar dy disiarkan. oke. hormat ur privacy :)



agak comel juga muka tak mandi ini. #eh

fake smile to hide the tears :)
haha. terima kasih sudi baca entri tak bermanfaat ini yer :).
salam 1/2/34 ntok semua. salam jumaat juga :)

7 flying kiss:

Timah Derina said...

Wahhhh ni area uitm noni juga ke? Nampak lagi cantik dari unimas. Auchhhhhhh.

rafie zawawi said...

salah tue.. bukan sebab are uitm or unimas.. tapi noni sendri yg mencantikan area tue (muka ciyes)

noorniey Azman said...

@timah derina
aoklah. area uitm. dy nmpak cntik sbb terjaga.xjmpa sampah pon kat sini. even tmpat dy kecik. hehe

noorniey Azman said...

@rafie zawawi
tuuulaaaa. aku pon rasa mcm tu. mgkin faktor aku. *muka lagi siyez*

Allya Syahirah Riff said...

joging2. stay cute! :)

noorniey Azman said...

@Allya Syahirah Riff
as always laaaaa. haha

ngoh mung said...

yekz....muka ngoya amek gmbr

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com