gorgeouslicious

Saturday, 8 December 2012

the brand new me :D

hai hai. this is me again. noni dh delete belog lama tu. sebab belog tu kisah silam noni. now on, noni dah jadi orang baru.mungkin seorang yang lebih bersemangat :) . sebenarnya noni tekad dah tak nak menceburkan diri dlm dunia blogging ni but, tak dapat menahan kehendak diri. terjatuh jugak akhir nya. so, here i am. once again. tercongok depan lappy sambil jari jemari comel menari diatas keyboard. cuba meluahkan apa yang dirasa melalui nukilan . haaaiiisshhh.



oke back to the topic, mesti ramai tertanya kan, kenapa noni cakap noni sekarang yg brand new punya. hehe. sedangkan pantai yg saujana mata memandang tu pon boleh berubah, inikan pulak kita manusia yg kerdil ini. ehem ehem, now noni dh tak futher study kat sarawak dah. bye bye sarawak. miss u :D. sekarang ni noni dh jadi salah seorang warga yu ai ti yem ! hell yeah. UiTM DIHATIKU ! weehooo ~ dhtu tercampak pulak kat kedah. taking foundation in law.. memilih foundation in physical science dulu was my greatest mistake i ever made. heee. and now, noni nak mula hidup baru balik. tak salah kan? try to be me in nerdy way. ntah comel ntah tidak. yang tu noni tak pasti.  harap perancangan ni menjadi. seriously noni nak berjaya. sapa tak mahu berjaya kan? and noni dah tekad gila yg noni dah tak mo ingat bnda lepas. one more thing , apa yang best pasal pre law ni ialah, kita boleh say NO to CALCULATOR ! ya allah ! heavennya rasa. dh tak perlu kira2 semua tu dh. hehe.

pstttttt : jalani orientasi buat kali kedua mmg sucks! muah muah semua :D

4 flying kiss:

natasya azman said...

heh g blaja nuh..xpyoh nok blog2 sgt..hahaha...say bye2 tu stylo milo..hai to nerdo..welcomee (0-0) le nerd..hahahaha

noorniey Azman said...

@natasya azman
haha. ohh pehlissss. main jauh2. jgn sibuk

rafie zawawi said...
This comment has been removed by the author.
rafie zawawi said...

sedieyh lah hidup aku xdop noni ker tue???

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com