gorgeouslicious

Saturday, 12 January 2013

MORON

moron is a term once used in psychology term to denote a mild mental retartdation person.



morning peeps! haha~ amek kaaauuuu. pagi2 gua dah bagi maksud perkataan tu. hebat kan? tambah vocab orang kata. ni entri personal sikit. nak luahkan ketidakpuasan hati gua kat sorang mamat ni. lalala~ gua bagi nama dia ali lah senang sikit. 

gua nak story pasal dia ni. actually, gua takde masalah pon dengan dia. even dia macam kerek sikit kan. gua tak kisah sangat. bukan mati pon gua kalau dia kerek. gua tak hirau sangat pon kat dia.buat dia ala2 tak wujud gitu. tapi gua perasan la dia macam tak bercakap sangat dengan gua. dah kenapa kan? gua pelik lah jugak.tapi gua buat donno je. takde bnda penting sangat pon nak cakap2 dengan dia. tapi even gua senyum kat dia pon dia macam taknak layan. eh, mamat ni ting tong ke? gua bermonolog.

lepastu, one day. ada sorang minah ni gua bagi nama siti la kat dia. siti ni dia close dengan ali tu. lepastu, ali ni dulu adala jugak borak2 dengan membe gua nama bedah. tapi lepastu ali dah macam takmo dah tegur bedah.tapi bedah buat donno jugak la.yelah, mamat tu tak hot pon. then, one day. mungkin Allah nak rungkaikan misteri yang membelengu tu kan. siti pon datang jumpa bedah. siti cakap kat bedah yang ali dah tak suka kat bedah sebab bedah sekarang dah mekap2 pergi kelas. samalah macam ali tak suka noni. sebab noni pon mekap2 jugak pegi kelas. btw, noni tu gua.

tapi kat sini gua nak tekankan. bukan mekap sangat pon wehhh. stakat pakai eyeliner+maskara+bedak+lipstik yg nude. tu pon dah dikira tebal ke weh? tebal ke? tak kan gua nak datang kelas bawak muka pucat gua kot. kalo datang cenggitu, lecturer pon refused nak mengajar kelas gua. haaa. ya dak? nampak dak point dia sekarang ni? gua rasa budak ni tertinggal otak dia time zaman primitif dulu. yelah, zaman tu semua pompuan muka comot2 aje. ya Allah lame gila weh excuse dia.gua rasa nak panggil dia MORON aje. eiiihhh. 

gua tahu dia maybe suka pompuan yang natural beuty kan. yang tak tempek bedak walau sebesar zarah pon kat muka. gua tahu. tapi tak perlu la weh nak kondem yg jenis suka mekap ni. gua mekap bukan nak tarik perhatian org pon. itu cara gua nak tingkatkan keyakinan diri gua. lagipon, gua mekap bukan pakai duit dia pon. dia nak kecoh sangat tu pehal?  stop being moron please.

yang tudung oren tu muka gua tanpa apa2. pucat. yang pink ni muka gua pegi kelas.berseri sikit .

4 flying kiss:

rafie zawawi said...

kuno boyz~

noorniey Azman said...

@rafie Zawawi.
primitif. x grown up. trololo

cik kaki ketawe said...

tapi secara jujurnya muka awak lagi cantik tanpa make up =)yg tudung oren itu...

btw..tak apa lah...dah ali tu jenis cam gitu...nak buat macam mana...janji awak terus jadi diri awak...itu lebih baik kan..=)

noorniey Azman said...

@cik kaki ketawe
hik hik. thanks. tak selesa sangat bila tak pakai celak.

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com