gorgeouslicious

Tuesday, 8 January 2013

taknak sudah~

besar naw gambarnya.haha

uit uit. saje nak hupdet sikit pasal ni. haha. jelas dak gambar kat atas tu? haha. panas betul statement cik kak kita tu. haha.kalau tengok tarikh tu dah lama la tweet dia tu.tapi gua baru jumpa gambar ni. ishhhh. sampai hati dia cakap orang kelantan ni pelik pelik. apa? kami ni bukan asalnya penduduk bumi ke? nak pelik2 sangat? kau tu yang peliknya. suka2 hati nak pelik2 dengan orang kelantan pulak dia. geletek ketiak tu baru tahu.

dia cakap dia taknak kawen dengan lelaki kelantan. haha. dah taknak sudah. macam la orang nak kat dia. eehhh. perasan la u ni. btw sist, jodoh tu ketentuan Allah. tgk2 jodoh kau nanti mamat dari kelantan.padan kan muka kau? memang la setiap orang ada point of view masing masing.but, please laaaa. jaga sensitiviti sikit.tak yah nak racist sangat. nak racist pegi tuka nationality yer. duduk kat hutan ke. membe dengan beruk. awesome kan?

tahu, ramai yang cakap orang kelantan ni berpuak2. alaaaahhh. rilek laa. dah duduk tempat orang, bila jumpa membe senegeri perasaan eksaited dia tu memang lain macam sikit la kan? bukan orang kelantan je macam tu..,yang negeri2 lain pon macam tu kan? sama je. gua tengok kat u gua pon mcm tu. and gua takde lah nak berpuak2 pon. membe gua ada je budak penang, johor, kedah,kelantan. gua campur je semua.bnda dah lapuk weh.tak payah nak up kan balik. gua cepukk jugak kang. haha.

last but not least.ececece. gua cari twitter minah awesome ni.tapi dah tak jumpa. dia dah deactivated kot.maklumlah. dah femes.hik3~ good job !

3 flying kiss:

Nick Nashram said...

eh,ade tulis jugak pasal ni..rasanye ni mesti kes kena reject..pakwe dia dulu maybe org kelantan..huhu

p/s: saya orang pasir putih.

noorniey Azman said...

Nick Nashram
agak laaa. pahtu gak feruzz nuggeng. haha

rafie zawawi said...

racist everywhere.. wak relax sudah & keep smiling =)

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com