gorgeouslicious

Saturday, 8 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE


im joining a contest. a first contest i consider. hehe. contest simple yet banyak manfaatnya. heeee~ ada sape2 berminat tak? errrr ~ kalo berminat boleh cuit cuit manja kat sini taw. heee. simple je syarat2 dia. so sangat rugi sape2 tak join. =_= . *tak yakin ada org baca tak, follower pon baru satu *  oke done!

11 flying kiss:

hazwan hairy said...

goodgirl! cra ni leh dpt kwn2 baru..heheh..terima kasih n all the best tuk kamo ok...

noorniey Azman said...

@hazwan hairy
haha. oke. semoga maju jaya untuk hery jugak :)

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck ye !! >_<

beloGIsam said...

assalamualaikum,,im here,, belogisam sedang menepek jejak

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

snrai peserta dh keluar tau alert k..

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com