gorgeouslicious

Saturday, 15 December 2012

kembara ke booth lejen press !

hari ni noni classified sbgai awesome! haha. kat yu ai ti yem merbok hari ni ada buat aa. apa ah nak gelarkan. ermmm. karnival buku kot. hehe. banyak gak arr booth2 yg ada. ada buku prima, ada alaf21. but most important ada lejen press! hoyeah ! haha~ tahu dak menatang ape lejen press tu?? aaa. acano eh nak terangkan, dy ni macam kompeni yg publishkan buku2 gak arr. but dy tak publishkan buku2 dri novelis2 yg biasa kita tgk tu. tak tak. novelis2 tu tak tulis buku2 untuk lejen press ni. haha. mostly buku yg lejenpress publish ni himpunan2 cerpen or true storie from an unknown author but cerita depa gempak. lagi gempak dari novel cinta tangkap leleh tu. ahakz! noni tak suka sangat baca yg tangkap2 leleh ni. kompem happy ending punya. muehehe. nak tahu banyak lagi? arrrr. tanya encik google boleh? ni ada gambar2 sikit. biasalah. noni kan gila gambar. hehe





tu antara buku yang sempat dibeli. seriously u guys should try to read their books. haha. noni boleh tersangkut ni pon sebab member kecik noni yang perkenalkan buku2 ni kat noni. haha. 

kaki berurat terpaksa menapak jauh nak g tempat karnival tu. tapi kugagahkan jua. hemo hemo~


on my way to the booth. haha

imma happy girl ! hope so~

tu budak tecik yg kenalkan noni dengan buku2 yg cmni



ahaaa! oke. berinfo kan entri kali ni. haha~ ntah pape je laa. 
pssttt. saya still berharap awak pujuk saya. kbai . adios amigos:)


6 flying kiss:

rafie zawawi said...

Hai awak yg dup sblah noni tue kui3

noorniey Azman said...

@rafie zawawi
g hai sediri laa ko dy. haha

rafie zawawi said...

dop leh r takut noni deki xD

Anonymous said...

l9uzzxkkk

Review my homepage halogen cooker reviews

Anonymous said...

3phrxx7e3

Feel free to visit my website - electric toothbrushes

Anonymous said...

pet insurance Make sure that the insurance cover that you take for your dog cover the regular check up of the dog. '" we saw both an incredible need, and a once-in-a-lifetime opportunity. Although this is an up and coming area, some insurers offer multi pet insurance.

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com