gorgeouslicious

Monday, 10 December 2012

salah ke?

hai gorgeous readers! minggu dah masuk dua minggu noni kat kedah. staying at uitm merbok. well, life kat sini quite fun but agak penat laa. u have to climb the hill every morning just to attend the classes.but, somehow its okay laa. dapat bakar lemak gitu kan. hehe :) tujuan jari ketot ni menaip hari ni bukan nak briefing pasal uitm but nak menceritakan ketidakpuasan hati kecil ni. :/

well, hari ni hari korporat untuk kami semua student uitm kat merbok ni. so dress code dy mstilah formal oke. hee. so hari ni noni decide nak pakai kebaya. kebaya tu formal lah kan? tak salah pon kan bila pakai kebaya attend the lectures, right? as long as u comfortable with it. and yup! noni selesa dgn gaya noni. but i dont know laaa either noni perasan or mmg betul ada lah dua tiga mata not dua tiga actually.many eyes! pandang pelik kat noni. even siap ada yg ngumpat lagi.ahaks!thanks untuk pahala free tu babe :). over ke dress up noni tu? noni rasa biasa je sbb mmg dari dulu lagi noni suka pakai macam tu. noni suka pakai heels, suka kebaya. even back when i were in school, semua kasut sekolah noni ada riben and 2 inch. dah mmg itu gaya noni, so salah ke?

even, noni perasan ada yg buat muka bila noni lalu depan diorang.apa salah noni? noni tak ada pon kacau diorang,tak ada pon bagi that kind of look kat diorang but why diorang tak puas hati ngan noni? noni pakai macam tu bukan sbb nak tarik perhatian orang or nak dapatkan pujian percuma.no! tu bukan tujuan noni! noni pakai ape yang noni rasa selesa.cuba untuk jadi diri sendiri. itu pon salah ke? better dari cuba untuk jadi someone else kan? huh! sangat sedih and down! u know, bila ada beberapa community yg jakun ni, they will judge us without knowing who we really are. yee. noni tahu first impression tu essentials but atleast jangan judge teruk sangat boleh? jangan pandang noni macam noni ni alien. someone from mars and suddenly stuck in merbok. no!!!

ahak! dah habis sesi meluahkan perasaan,thank to those who read this. love u all mucho :)

2 flying kiss:

rafie zawawi said...

noni adalah noni..
budop kampung jin tende nuh sero xrajin tgok plik ckit..
ak support noni sokmo =)

noorniey Azman said...

@rafie zawawi
hahahaha. thanks mucho saem !

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com