gorgeouslicious

Wednesday, 23 January 2013

a day with le roomies :)

hai peeps ! lama tak hupdet belog. haisshh. btw, tonite gua nak hupdet belog sebab imma happy girl tonite. haha. klatey dah lambai2 kat gua neh. lalala.  gua punya bas pukul 1045 malam ni. lambat lagi kalau ikot perkiraan gua. tadi petang sempat luang masa dengan le roomies yang ohsem.  hebat weh. kami tengok cerita THE LAST STAND yang sangat2 ohsem.penuh dengan actions. yet astill ada lawak. dhla time kami tengok cinema tu tak penuh mana. mmg kami conquer laa. haha. nak share gambar sikit boleh ?

ready to go !

perasan sikit boleh ?

first time try MARRY BROWN. not bad

meet baw. le roomie :)


ini FISH. ikan ohsem yang hidup ats darat.

camwhoring time :)

them :)

got headache after watching the last stand yg super ohsem



tadaaaaa. haha. mmg ohsem petang tadi. penuhi hariku lah. haha. gua nak cakap skali lagi. kalo rasa nak penuhkan weekend hangpa. p lah tengok cerita THE LAST STAND .tak rugi weh bayar harga tiket. haha.

5 flying kiss:

Annyss Aleeya said...

seronokkan dapat lepak dgn member. hihi.

Noorniey Azman said...

@Annyss Aleeya
haha. sangat seronok. beronok2

Allya Syahirah Riff said...

selamat pulang klate. have a safe journey. :)

rafie zawawi said...

Ohsem hahax

Nurse & Engineer to be said...

already follow your blog :-)

jemputla dtg sini :-)

http://www.ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-2013-by.html

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com