gorgeouslicious

Saturday, 19 January 2013

chill la sist !

dah lama tak updet kan kan kan? haha ~ takde idea lah. gua ketandusan sekarang ni. tapi hari ni nak updet sikit. tak banyak pon. sikit je.


tadi tengah borak2 dengan membe tiba2 aje bunyi lagu one more night ! deng ~natang mana yg on lagu tiba2 ni? hantu uitm lendu ka? tapi tiba2 ingatan gua pulih balik.rupa rupanya tu bunyi ringtone gua sendiri. sedikit biol gua time tu.gua buat muka ala model sambil angkat fon tu. oh, membe lama dari negeri sembilan yang kol. gua bagi salam. sopan sikit. membe gua lelaki nama amir. tapi time gua heran, eh kenapa suara amir jadi lembut neh. amir? what have u done?u buat apa? pegi siam tuka suara ka? haishhhh.



then suara lembut tu tanya gua. apa hubungan gua dengan amir. gua mula2 tu agak gelabah ayam.gua bajet mak amir. haha.tapi takkan suara mak amir sikit punya lembut. ohsem. gua tanya suara tu balik.gua tanya ni makwe amir ke mak amir? cehhh. serkap jarang gitu.pastu dia jawab ni makwe amir. oooo. gua dah mula nampak dah game dia. ni mesti kat sana tengah world war 3. haha. macam2~ gua jawab dengan tenang. gua explain yang amir tu membe gua. membe lama. dari gua f2 lg. now gua dah 20.

amir selalu dtg klantan bila dia cuti. dia lepak rumah makcik dia a.k.a jiran gua a.k.a mak angkat gua. semua family amir tu gua kenal. so, biasalah kalo amir tu ada gambar gua dalam fon dia. tak payah nak bising sangatlah sist. gua tak heran pon dengan pakwe lu. the first rule in every relationship is jangan mengongkong. yaaa. jangan dikongkong. sedangkan kucing pon tak suka kita kurung dia. apatah lagi manusia. 

sist, if dah dia tu memang jodoh awak, biar dia berkawan dengan seribu perempuan pon, dia tetap akan jadi milik awak. no doubt but that sist. by the way, gua sikit heran dengan spesis gua yg over sensitif ni. yelah, macam keje dia 24/7 merajuk aje.hello there ! awak ingat pakwe awak tu keje dia 24/7 ntok pujuk awak je ke? bila dia ada membe pompuan awak bising tapi kalau awak ada membe lelaki takpe pulak? by the way. baru pakwe sayang. bukan suami pon. so, jangan nak buat perangai budak kecik sangat.

if dah takut sangat pakwe tu membe dengan pompuan lain. gua suggestkan awak beli peti besi yang muat2 pakwe awak dan awak letak je dalam laut. senang.awak tak payah pening fikir.tak payah sakit hati nak jeles. sayang, bukan tak boleh nak jelez, tapi biarlah bertempat. kadang2  girls act like they know no time to jealous. be matured enough ladies :)

psssttttt: gua dah banyak kali kena serang dengan makwe orang. bukan gua nak sangat pon membe ngan pakwe dia. dah pakwe dia nak membe dengan gua. gua no hal. 

4 flying kiss:

Hatimi Tahirruddin said...

wah...hehe kelakar pulak makwe si amir ni ye...main suka2 je nak tuduh2...

Noorniey Azman said...

@Hatimi Tahirruddin
kan kan kan? sakai ajooo nak main tuduh2. haha

Que Achmad said...

salam singgah dr www.QueAchmad.com... tq sb support Blog Abe...

http://www.queachmad.com/2013/01/sahabat-yang-dilarang-itu-juga.html

rafie zawawi said...

LOL masih wujud oghe gini.. Ingat dale drama jah hahax..

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com