gorgeouslicious

Friday, 18 January 2013

selamat hari jadi :)



YOU are glowing like a star. YOU are beautiful like an angel. YOU are one of God brightest creations. HAPPY BIRTDAY JAJA :)


baru jeh lepas celebrate birthday budak kecik sorang neh. haha. kecik2 pon, bulan satu kot.  even kenal tak lama but gua rasa gua boleh join dengan dia.  neh gua nak share sikit gambar time kami prank birthday dia tadi. haha. ohsem habis. dengan gua sama muka dapat scrub kek percuma. tiba tiba rasa diri manis. 


sorang sorang muka dah takleh nak kata apa. redha pasrah menyerah.

yang tudung kaler hitam tu birthday girl. omeyy omeyy kan?


even gua bukan birthday girl. but gua pon turut menjadi mangsa. =__+

omomomo. konon kiut?

ARA :)

ni master mind. kak diana :)

lastly. happy birthday JAJA :)

dia cakap only yang rapat dengan dia je yg boleh panggil dia JAJA. so, can i call you JAJA too babe? :]

1 flying kiss:

Ayie Abas said...

selamat harilahir...:)

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com