gorgeouslicious

Monday, 24 December 2012

Segmen : Aku dan Blog

http://www.paly.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

hai hai. hari ni join satu segmen. heee. segmen yang BRO PALY buat. segmen dia agak ohsemmm. reason kenapa noni join segmen ni? of coz la nak up kan follower. ye dak? korang2 yg join segmen ni pon msti ada niat tu kan? ehem. jangan tipu. not good oke. hehe. btw, bro ni suruh kita ceritakan serba sedikit tentang diri kita and kenapa kita buat belog. ehhh. kesah pulak dia kenapa kita buat belog. *joking* 

gua minah kuat berangan.

gila lensa.


first, noni briefing sikit pasal noni. noni mula2 tengok dunia ni pada 5 haribulan 9 1993. haha.geng 90's oke. lagi beberapa hari unofficially twenty. ohmaaiii. dah jadi gadis puluhan. dah boleh kawen dah kalo ikot kata mak bedah. noni ni anak kepada encik azman yang hensem dan juga puan rozita yang gojes. embo ore klatey pure! proud to be kelantanese. noni tak suka sayur but love cats so much. tak suka pakai warna senada. know what? boring je bila tengok from head to toe kaler sama. ehhhh. go blocking go! muka noni sombong. so, jarang orang datang nak buat gurauan taik ngan noni. kecuali mereka2 yg betul2 berani and yg betul2 kenal noni. agak gila2 dan jenis yang suka cakap lepas. my mom lupa nak letak insurans dekat mulut. grr. butang pause pon takde. so, non stop talking. oke lah tu kot kan? nak tahu lagi banyak.read my blog a lot ! 

then, reason noni buat blog sebab noni suka menulis. nak tulis atas kertas mmbazir kertas dan dakwat.so, better noni coretkan kat sini. biar semua org boleh tahu apa yang noni rasa. ada knowledge kita kongsi. takde?kita langsi. eh ? dulu dah ada belog but, terpaksa delete atas sbb2 tertentu. ni 2nd belog laa kiranya. hehe :)

ni antara belog yang noni suka baca. 
*abang blogger femes amos*

*dia one of my mates. dia pembaca tegar blog noni :)*

*dia suka tulis pasal life dia and me love it *

errrr. tu jeh kot. yang lain noni suka baca jugak tapi tak sekerap noni stalk belog tiga kat atas ni laa. hehe :) amacam bro paly? cenggini boleh dak?


7 flying kiss:

Paly said...

boleh jer, hehe

tenkiu sb sudi join segmen ni :)

noorniey Azman said...

oraiittttt :)

Timah Derina said...

Yayyyyy Noni suka baca blog aku. Mwuahahaha. Aku selalu baca blog kau juga sayang. Update banyak-banyak entry okayyy? Miss you :*

noorniey Azman said...

@Timah Derina
haha. kalo aku hupdet byk2/ tkot kau la pulak yg tak larat. hehe

rafie zawawi said...

Tersedak aku ad peminat.. Ye la retiss yg dah x faymous kan lol..

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Iema Gurlz said...

hye...
dtg dr segmen yg same
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com